Nieuwe zweefmolen Toverland krijgt naam Djinn

SEVENUM – Djinn is de naam van de nieuwe zweefmolen van Attractiepark Toverland. Op 15 december 2015 zal Djinn zijn eerste rondjes gaan draaien. De nieuwe zweefmolen zal bewoond worden door vier bijzondere geesten.

De nieuwe attractie krijgt een Oosters thema in de stijl van het themagebied Land van Toos en is afkomstig van de nostalgische zweefmolenbouwer Wooddesign. De huidige zweefmolen Sim Sa La Swing was één van de eerste attracties toen het park in 2001 haar deuren opende. De imposant verlichte zweefmolen is een echte eyecatcher bij binnenkomst in het park. “Sim Sa La Swing is een echte publiekslieveling in het Land van Toos. Na 15 jaar komt er een nieuwe zweefmolen die ook toegankelijk is voor onze kleine bezoekers”, aldus Hoofd Marketing Pieter Huijsmans.

Upgrade zweefmolen
Zweefmolen Djinn, die vanaf 15 december 2015 zijn eerste rondjes gaat draaien, krijgt zowel één- als tweepersoonszitjes. Hierdoor kunnen kleinere bezoekers vanaf 1.00 meter nu samen met een volwassene de attractie ervaren. “Het attractie-aanbod voor onze kleine gasten neemt hierdoor toe.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!