Noord- en Midden Limburgse theaters maken trailer voor landelijke campagne Theater. Mooier dan ooit

VENLO – De deuren zijn weer open! Het licht is weer aan, de rode loper ligt weer uit en het publiek kan weer genieten van magische momenten die je alleen in een theater kunt beleven. TheaterDichtbij, een initiatief van 5 gastvrije theaters: De Maaspoort Theater & Events in Venlo, Schouwburg Venray, TheaterHotel De Oranjerie in Roermond, DOK6 Theater in Panningen en Munttheater in Weert, lanceren samen op 18 juni de trailer ‘TheaterDichtbij. Mooier dat ooit’ om het publiek uit te nodigen weer samen te komen genieten van dat speciale theatergevoel.

Op 18 juni om 20:00 uur is het moment dat het landelijk van de daken wordt geroepen, gespeeld of gedanst: ‘We zijn terug! En het is mooier dan ooit’. De deuren van theaters, concertzalen, poppodia, musea en al die andere prachtige culturele locaties die Nederland rijk is, zijn weer open. Er kan dus weer genoten worden van dat geroezemoes voor de voorstelling. Het geluid van stemmende muziekinstrumenten, dat kolkende applaus of de ontlading bij een concert. Dat ongrijpbare, dat je alleen live ervaart. Het kan weer! En de sector staat klaar om het publiek met open armen (en gepaste afstand) te ontvangen.

Achter de schermen is er door de theaters van TheaterDichtbij hard gewerkt om een mooi nieuw programma samen te stellen. Dit is dan ook hét moment om kaarten te bestellen voor het nieuwe seizoen 2021-2022. Kijk op  www.theaterdichtbij.nl om terecht te komen bij één van de vijf gastvrije theaters van Limburg om de trailer te bekijken en je kaarten te reserveren.

Landelijke campagne Theater. Mooier dan ooit: https://mooierdanooit.nl/

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!