Recordpoging schoen zetten in Attractiepark Toverland

SEVENUM – Attractiepark Toverland wil het wereldrecord ‘schoentje zetten’ verbreken. Het themapark roept haar gasten op om een extra schoen mee te nemen tijdens het Sinterklaasfestijn, dat in de weekenden van 19-20 en 26-27 november georganiseerd wordt in het park.

Sinterklaasfestijn
Attractiepark Toverland staat hoog geëerd bezoek te wachten. De Sint en zijn Pieten brengen namelijk vier maal een feestelijk bezoek aan het park. Enkele Pieten zien hun kans schoon en gaan gezellig met de gasten mee in de attracties. Andere halen halsbrekende toeren uit al jonglerend en steltlopend. De muziekpieten zorgen voor een muzikaal onthaal en een dansworkshop tijdens de pietendisco. Met smart wachten we op de komst van de Sint in de speciale Sinterklaasshow. Uiteraard is er ook de gelegenheid om de goedheiligman te ontmoeten tijdens de meet & greet.

Record schoentje zetten
Bezoekers van Toverland worden opgeroepen om tijdens de weekenden van 19-20 en 26-27 november een extra schoen mee te nemen. Deze kunnen afgegeven worden aan de Tel-Piet in het park, die ervoor zorgt dat alle schoentjes geteld worden. Voor bezoekers die hun extra schoen vergeten zijn mee te nemen, zijn er leenschoentjes aanwezig van Shoetime / Durlinger. Uiteraard zullen alle schoenen gevuld huiswaarts keren.
Meer informatie over het Sinterklaasfestijn is te vinden op: www.toverland.nl/sinterklaasfestijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!