Roompot Waterfiets Challenge op 14 juli in Weert

WEERT – Op donderdag 14 juli kleurt het Limburgse Weert volledig oranje. Vakantiepark Weerterbergen is dan het decor van de eerste editie van de Roompot Waterfiets Challenge. In de bosrijke omgeving van Limburg gaan 16 teams de sportieve strijd op het water aan. Ook tal van beroepsrenners van het Roompot-Oranje Peloton staan aan de meet.

Wielerliefhebbers uit heel het land kunnen de strijd aanbinden met verschillende profrenners van het Roompot Oranje Wielerpeloton. De echte pedaalridders op het water kunnen zich inschrijven op www.roompotwaterfietschallenge.nl. De inschrijving sluit op maandag 4 juli. Vervolgens wordt de selectie gemaakt van 16 teams.

Bezoekers op het Vakantiepark Weerterbergen maken ter plekke kans op de laatste wildcard. Vervolgens worden deelnemers in het officiƫle proftricot van het Team Roompot gehesen en gaan de wedstrijd in.

Er worden tal van landelijke fietsliefhebbers verwacht op 14 juli in Weert. Naast de strijd op het water kunnen de liefhebbers deze watertrappers aanmoedigen en tegelijk kijken naar een mooie dag in de Tour de France, namelijk de beklimming van de Mont Ventoux. Deze eerste landelijke waterfietschallenge is een samenwerking van Wielerflits.nl en Roompot Vakanties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!