Ruim 700 aanmeldingen voor 24 uurs achtbaanrace in Toverland

SEVENUM – 726 waaghalzen durven de Challenge aan: 24 uur in de snelste, langste én hoogste houten achtbaan van de Benelux, Troy. Op 4 en 5 juni gaan twaalf van hen de Troy Coaster Challenge 2016 aan voor het goede doel: Stichting Heppie, omdat ieder kind aandacht verdient!

Testavond 15 april
24 van de 726 aanmelders zijn uitgenodigd voor de testdag op 15 april. “Op de testavond gaan we 2 uur simuleren dat de Troy Coaster Challenge daadwerkelijk aan de gang is. Hiermee kunnen we kijken uit welk hout de deelnemers gesneden zijn en tevens gaan we na wat hun motivatie is om mee te doen”, aldus Cynthia Hensen, woordvoerder Attractiepark Toverland. Na de testavond zal de definitieve selectie plaatsvinden van de 12 Troy Coaster Challengers.

Koop een zitje en steun Heppie
De Troy Coaster Challenge 2016 wordt georganiseerd ten behoeve van Stichting Heppie. Heppie zet zich in voor kwetsbare kinderen in Nederland die sociaal uitgesloten zijn en er alleen voor staan door bijvoorbeeld armoede of ernstige problemen thuis. Heppie laat zien dat het ook anders kan door het organiseren van vakanties en weekenden vol ontspanning, plezier en gezelligheid. Een plek vol positieve aandacht, waar ze vrienden maken en vooral onbezorgd kind kunnen zijn.

“Wij willen graag Stichting Heppie helpen zodat meer kinderen kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. Dit kan door al vanaf € 10 een zitje te kopen in de Troy Coaster Challenge. Naast de 12 challengers die de 24 uurs uitdaging aangaan, kunnen bezoekers namelijk via www.toverland-tickets.nl voor een kwartier deelnemen aan de Challenge door een van de overige zitjes in de houten achtbaan Troy te kopen. Hiermee steunen zij direct Stichting Heppie”, aldus Hensen.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x