Slangen Reizen wint Reisgraag Award 2017

HEERLEN – Voor de tweede keer op rij heeft Slangen Reizen de Reisgraag Award gewonnen voor beste reisorganisatie in de categorie Stedentrips. Van haar klanten kreeg de reisorganisatie uit Heerlen gemiddeld een 7,4. In 2016 mocht Slangen Reizen zich ook al de beste reisorganisatie in de categorie Stedentrips noemen.

Ashley Wijnants (Slangen Reizen): “Wij zijn enorm vereerd dat wij dit jaar wederom de Reisgraag Award in ontvangst mogen nemen. Graag willen wij onze passagiers bedanken voor de reviews! Wij waarderen het ten zeerste dat onze passagiers na hun reis massaal hun ervaringen op Reisgraag.nl delen. Een gemiddelde beoordeling van een 7,7 met ruim 1.500 reviews is voor ons een groot compliment en stimuleert ons om onze manier van werken voort te zetten, zodat de passagiers vol vreugde kunnen terugdenken aan hun reis. Met plezier bieden wij onze passagiers betaalbare stedentrips aan naar populaire bestemmingen zoals Londen, Parijs, Berlijn, Barcelona en nog veel meer leuke plaatsen. Doordat onze reizen worden aangeboden per busvervoer komen onze passagiers zonder zorgen en uitgerust aan op de bestemming, waarna ze op eigen gelegenheid kunnen genieten van Europa’s mooiste steden. Komend jaar staat ons team weer vol enthousiasme klaar voor alle klanten om een bijdrage te leveren aan het goede verloop van de reizen.”

De Reisgraag Award is de enige publieksprijs in de reisbranche en wordt dit jaar voor de 6e keer uitgereikt. Er is dit jaar een recordaantal van maar liefst 10.000 reviews geschreven op Reisgraag.nl. Alleen de reviews die door de strenge keuring van de redactie heen komen dingen mee naar de titel ‘beste reisorganisatie’ of ‘beste bestemming’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!