‘t Allemanscafé in Oostrum wint Zilveren Tapknop

OOSTRUM – Voor een van de beste getapte glazen bier van de regio Groot Limburg ga je naar ’t Allemanscafé in Oostrum. ‘t Allemanscafé is namelijk de gelukkige winnaar van de Zilveren Tapknop en staat hiermee in de top horecazaken van de regio.

De horecazaak is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinkt uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. Hilde Willems en Björn Leijssen van ’t Allemanscafé namen deze bijzondere prijs in ontvangst die uitgereikt werd door Tei Derkx, Accountmanager HEINEKEN Nederland. De Gouden Tapknop ging naar Zalencentrum De Oase in Sittard. Café Centraal in Baarlo sleepte de Bronzen Tapknop in de wacht.

Blijk van waardering van onze gasten
Hilde Willems en Björn Leijssen van ’t Allemanscafé zijn dolblij met de Zilveren Tapknop. “Het is geweldig dat we deze prijs hebben gekregen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Het winnen van de Zilveren Tapknop is echt een blijk van waardering. En daar doen we het samen met ons team uiteindelijk allemaal voor!”

De uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop 2016 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops over kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling”, vertelt Tei Derkx, accountmanager HEINEKEN Nederland. “We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij ’t Allemanscafé op de beste manier van hun bier kunnen genieten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!