Zalencentrum de Oase in Sittard wint Gouden Tapknop

SITTARD – Zalencentrum de Oase in Sittard is dit jaar de gelukkige winnaar van de Gouden Tapknop, onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. Met deze prijs mogen zij zich de beste horecazaak van de regio noemen. Zalencentrum de Oase is meerdere keren beoordeeld door mystery guests en heeft het beste gastheerschap, de beste service en de beste bierbehandeling. De Zilveren Tapknop ging naar ‘t Allemanscafé in Oostrum. Café Centraal in Baarlo sleepte de Bronzen Tapknop in de wacht.

Blijk van waardering van onze gasten
Eigenaar Jos Limpens nam deze bijzondere prijs in ontvangst die werd uitgereikt door Werner Colaris, Accountmanager Groot Limburg, HEINEKEN Nederland en is dolblij met de Gouden Tapknop. “Het is geweldig dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren. Het winnen van de Gouden Tapknop is echt een blijk van waardering. En daar doen we het samen met ons team uiteindelijk allemaal voor!”

De uitreiking van de Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknop 2016 is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. “Al meer dan tien jaar helpen we Nederlandse horecazaken met trainingen en workshops naar kwaliteit in gastheerschap, service en bierhandeling”, vertelt Werner Colaris, Accountmanager HEINEKEN Nederland. “We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo streven we ernaar dat de gasten bij Zalencentrum de Oase op de beste manier van hun bier kunnen genieten.”

Beste Nieuwkomer
Naast de Gouden Tapknop, wordt er jaarlijks ook een prijs toegekend aan de Beste Nieuwkomer. Dit jaar deed Het Moment in Venray voor het eerst mee aan het Goed Getapt kwaliteitsprogramma en mag zich de Beste Nieuwkomer in de regio Groot Limburg noemen. Het Moment kreeg voor deze bijzondere prestatie de Gouden spatel uitgereikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!