Toine van Casteren winnaar Lodewijk van der Grintenprijs

VENLO – In een volle Maaspoort is dinsdagavond Toine van Casteren van BAS Research & Betontechnologie uitgeroepen tot winnaar van de Lodewijk van der Grinten Prijs. Toine van Casteren volgt daarmee Mark Hafkamp van Hafkamp Gerechtsdeurwaarders op, de winnaar van afgelopen jaar Uit de volle zaal en enthousiaste reacties blijkt dat het evenement rondom de ondernemersprijs inmiddels een vaste plek in de agenda van de Venlose ondernemers heeft gekregen.

De drie genomineerden voor de Lodewijk van der Grinten Prijs waren dit jaar Maikel en Dennis Kaneman van Kaneman Entertastement, Jac Haenen van Haenen Potanthuriums en Toine van Casteren van BAS Research & Technologie.

De jury heeft alle bedrijven in de afgelopen weken bezocht en beoordeeld op het gebied van strategie, innovatie, onderscheidend vermogen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Toine van Casteren kwam daarbij met zijn bedrijf BAS Research & Betontechnologie als beste uit de bus. Directeur Van Casteren gaf aan vereerd te zijn met de uitverkiezing en de erkenning die daaraan is gekoppeld.

De gasten in de zaal kregen een gevarieerd programma aangeboden dat werd afgesloten met een borrel. Die werd net als andere jaren volop benut om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten te verstevigen.

Over de Lodewijk van der Grinten Prijs
De Lodewijk van der Grinten prijs is een ondernemersprijs die in 2010 voor het eerst is uitgereikt. De prijs is een initiatief van de Stichting Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs waarin LLTB Venlo-Horst, MKB Venlo, Ondernemend Venlo en de gemeente Venlo samenwerken. De Ondernemersprijs is vernoemd naar Lodewijk van der Grinten (1831 – 1895), de oprichter van het huidige Océ.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x