Toverland verkozen tot beste evenementenlocatie van Nederland 2014

SEVENUM – Tijdens het Meetings Business Event op 13 april jl. is bekend gemaakt dat Attractiepark Toverland de nationale award voor “Beste Evenementenlocatie van het jaar 2014” heeft gewonnen. Toverland beschikt over diverse locaties die zowel overdag als in de avonduren gebruikt kunnen worden voor bedrijfsfeesten, familiedagen of vergaderingen. In 2014 heeft Toverland zelfs het complete park een hele dag ter beschikking gesteld aan een grote organisatie die hier haar 20-jarig jubileum vierde.

In januari van dit jaar won Toverland al de regionale award voor Zuid-Nederland. Toverland is beoordeeld op diverse criteria zoals de ligging, de bereikbaarheid, service en klantgerichtheid, de kwaliteit van de catering en de inrichting. Uiteindelijk ging Toverland naar huis met de landelijke titel ‘Goud’.

Dit jaar heeft Toverland er een nieuwe locatie bij. In het nieuwe Oostenrijkse gedeelte in de Magic Forest is namelijk een Biergarten gebouwd. Deze nieuwe locatie kan gereserveerd worden voor avondfeesten, maar is ook geschikt om met een grote groep gezamenlijk te lunchen of dineren. Bij de Magische Medina kunnen betoverende themafeesten georganiseerd worden zoals “Duizend-en-één-nacht”. Deze unieke locatie is gehuld in Oosterse en Arabische sferen. Een thema-avond kan natuurlijk naar wens gecombineerd worden met een bezoek aan enkele topattracties, zoals de houten achtbaan Troy of de achtbaan Dwervelwind.

Naast grote themafeesten en bedrijfsfeesten kunnen ook kleinere groepen bij Toverland terecht. Voor elk budget is er een passende oplossing. Vanaf 50 personen is het al mogelijk een BBQ of tropisch buffet bij Katara Plaza te organiseren met prachtig uitzicht op de fonteinenshow.

Toverland is onlangs ook al uitgeroepen tot ‘beste attractiepark van Nederland in 2014’ door de consumentenbeoordelingssite Zoover. Deze nieuwe award geeft aan dat ook op zakelijk gebied de inspanningen niet onopgemerkt zijn gebleven.

Kijk voor meer informatie over de locaties op www.toverlandevents.nl.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x