Uniek muziekproject voor volwassenen

Nuuj Talent Orkest Remunj

ROERMOND – Heb je altijd al een blaas- of slagwerkinstrument willen leren bespelen? Of lijkt samen muziek maken je geweldig? Dan is dit je kans!

In Roermond start Nuuj Talent Orkest Remunj, een uniek muziekproject voor volwassenen. In tien repetities ervaar je hoe fantastisch het is om samen muziek te maken. De eerste repetitie is op donderdag 19 september 2024, 20.00 uur in café Aad Leeuwen in Roermond. Dit belooft een bijzondere avond te worden onder de enthousiaste muzikale leiding van Guus Pieksma, initiatiefnemer van Nij Talint Orkest uit Sneek.

Om mee te kunnen doen hoef je geen muzikale ervaring te hebben of noten te kunnen lezen. De repetities duren twee uur en die vliegen voorbij! Natuurlijk is er een pauze en het plezier staat voorop. Het project sluit af met een feestelijk concert.

Doe ook mee!
De verenigingen zorgen voor een instrument en lessenaar. Misschien weet je al welk instrument je wilt bespelen en anders krijg je daarover advies. Verder krijg je een complete orkestmap. Meer dan 4.000 Nieuw Talent Orkest muzikanten gingen je voor en ontdekten een geweldige nieuwe hobby!

Wat je moet weten
Startdatum: donderdag 19 september 2024, 20.00 – 22.15 uur
Vervolg: iedere week op de donderdagavond
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Locatie: café Aad Leeuwen, Burg. Thomas Wackersstraat 61 in Roermond
Kosten: € 140,- per persoon voor het hele project

Kijk voor meer informatie op https://www.ecicultuurfabriek.nl/nieuws/nuuj-talent-orkest-remunj/ of neem direct contact op met Marjolein Peeters, 06 – 89971436 of marjolein.peeters@ecicultuur.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!