Bob, de held van carnaval

LANDGRAAF – Carnaval is een traditioneel volksfeest in het Zuiden van Nederland dat door veel Limburgers gevierd wordt. Juist dan is het belangrijk duidelijk vooraf aan te geven wie de Bob is. Immers door het gebruik van alcohol kan de verkeersveiligheid echter in gevaar komen. Daarom wordt onder meer in de carnavalstijd een Bob-campagne gevoerd.

De Limburgse carnavalscampagne is een aanvulling op de landelijke verkeerscampagne ‘Ben je Bob, zeg het hardop!’. Beide campagnes laten op positieve wijze zien dat het heel normaal is dat je tijdens visites en tijdens de carnavalsdagen net als bij het uitgaan al vooraf een Bob-afspraak maakt. Kijk voor meer informatie over de landelijke Bob-campagne op www.komveiligthuis.nl/bob.

In Limburg wordt de campagne ondersteund door posters en attentieborden langs de invalwegen en op de achterkant van de streekbussen door heel Limburg. Ook worden er commercials uitgezonden op lokale radio- en tv. Verder zijn er persberichten, social media filmpjes, banners  en advertenties in dag- en weekbladen. De advertentiesbanners, social media content en het persbericht staan vanaf half januari in de toolkit onderaan deze pagina. Dit materiaal is vrijelijk te gebruiken ter ondersteuning van eigen campagnes. Klik hier voor de digitale Campagneinfo.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x