Festival met Selah Sue en Douwe Bob in Gemeentegrot

VALKENBURG AAN DE GEUL – Na een succesvolle samenwerking afgelopen december met een optreden van dEUS in de Lambertuskerk in Maastricht slaan Muziekgieterij Maastricht en Bokpop opnieuw de handen in elkaar.
Op zaterdag 5 en zondag 6 maart organiseren ze samen “Dig Out The Gems”; een uniek cultureel evenement in het ondergronds theater van de Gemeentegrot in Valkenburg.

Met “Dig Out The Gems” zetten Muziekgieterij Maastricht en Bokpop een volgende stap in hun streven om op zeer regelmatige basis Popcultuur te verbinden met unieke en liefst (cultuur)historische locaties in Zuid-Limburg.

Een ondergronds festival als ”Dig Out The Gems” is uniek in Europa. Mede hierdoor zijn Muziekgieterij en Bokpop er in geslaagd om voor dit exclusieve (elke dag slechts zeer beperkt aantal tickets beschikbaar) evenement absolute topnamen te strikken. Op zaterdag 5 maart spelen onder de Valkenburgse grond de Belgische belofte Tout Va Bien en, exclusief voor “Dig Out The Gems”, de beste zangeres van het Europese vasteland Selah Sue.

Op zondag is er een heus festivalprogramma met o.a. Storksky, Bounty Island, King Dalton en Douwe Bob.

Meer namen volgen spoedig.

Tevens is er tijdens “Dig Out the Gems” veel aandacht voor kunst en fotografie.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x