Early Bird-kaarten jarig Solar Weekend zijn alweer op

ROERMOND – In nog geen twee weken zijn de Early Bird-kaarten van het populaire festival Solar Weekend alweer uitverkocht geraakt. Over een maand start nog een speciale sinterklaas- en kerstverkoop en de reguliere voorverkoop gaat begin volgend jaar van start. Dat maakte organisator Extrema zojuist bekend. ‘Solar’ is al vier jaar op rij volledig uitverkocht. Hét creatieve crossoverfestival vindt komend jaar plaats op 31 juli, 1, 2 en 3 augustus.

Jubileum
Solar Weekend is jarig. Voor de tiende keer komen duizenden kunstemaars, bezoekers en muzikanten van allerlei pluimage bij elkaar aan het recreatiewater ‘De Weerd’ in Roermond om samen het festival te bouwen en beleven. Solar is in al die jaren uitgegroeid tot misschien wel één van de meest creatieve crossoverfestivals van Europa. Het staat bekend om de uitgebreide line-up met allerlei verschillende muziekstijlen. Maar Solar is meer dan muziek alleen: een samen gebouwde totaalbeleving van hedendaagse kunst, muziek en theater, maar liefst vier dagen lang.

Feestdagenactie
Omdat de tickets zo populair zijn, heeft organisatie Extrema besloten een extra actie toe te voegen voor de feestdagen. De kaartkopers van beide Nederlandse Extrema-evenementen Solar Weekend en Extrema Outdoor krijgen dan de tickets in een chique feestverpakking, inclusief een extra cadeautje.

Sprook
Solar Weekend werkt jaarlijks met een thema. Dit jaar is dat ‘Sprook’, de volwassen vorm van ‘Sprookje’. De organisatie doelt daarmee niet op Sneeuwwitje en Roodkapje, maar juist eigenzinnige, stoere, nog-nooit-eerder-vertelde sprookjes. Het festival daagt creatieven en kunstenaars uit om interactieve concepten te bedenken rondom dit thema. Een creatief idee indienen voor Solar Weekend 2014 kan spoedig via www.solarweekend.com.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x