Hotel Cup vestigt aandacht op welzijn en gezondheid in hospitality

MAASTRICHT – Op dinsdag 11 oktober 2016 vindt de eerste editie van de Hotel Cup plaats in Maastricht, parallel aan de tweede dag van horecavakbeurs BBB Maastricht. Maximaal 30 teams zullen het tegen elkaar opnemen in een volleybal- en voetbaltoernooi. Daarnaast worden de deelnemers voorzien van relevante inhoud over welzijn en gezondheid.

De Hotel Cup is geïnitieerd door Blycolin, Koninklijke Auping en Mise en Place, en wordt mede mogelijk gemaakt door HotelloTOP, de netwerkorganisatie voor studenten & alumni van de Hoge (Inter)nationale Hotel Management scholen.

Welzijn en gezondheid worden steeds belangrijker in het dagelijkse leven. Tijdens de Hotel Cup, met als thema ‘ Happy & Healthy in Hospitality’ staan deze onderwerpen dan ook centraal. Met de organisatie van de Hotel Cup willen we alle lagen binnen de hospitality branche samenbrengen, dit is dus een perfecte kans voor hotelmedewerkers om samen een sportieve en leerzame dag te hebben.

Hotel Cup Registratie
Vanaf half juli is het mogelijk om een team te registreren. Informatie over deelname wordt op de Facebook pagina van Hotel Cup geplaatst: www.facebook.com/HotelCupMaastricht

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x