Kasteelpark Born in de race voor Leukste uitje van Limburg 2016

Voor het zesde jaar organiseert het Land van ANWB de verkiezing voor het  Leukste uitje van Limburg. In oktober hebben we de lezers opgeroepen om Kasteelpark Born te nomineren als Leukste Uitje van Limburg. Aan onze oproep heeft u massaal gehoor gegeven: Kasteelpark Born is een van de 10 genomineerden voor de titel Leukste uitje van Limburg!

Nieuw bezoekersrecord
In 2014 mochten we de magische grens van 70.000 bezoekers doorbreken. Ook in 2015 kwam u wederom genieten van ons mooie park en gaan we een nieuwe bezoekersrecord vestigen. Op 1 november jl. stond de teller al op 72.000 bezoekers!!

Genieten van het Kasteelpark
Al wandelend door het park maak je kennis met de leukste dieren, geniet je van het natuurschoon, speel je in de speeltuin, aai je geitjes op de kinderboerderij, drink je een kopje koffie op het terras, vergaap je je aan de grote kamelen en krijg je kippenvel van de grote harige vogelspinnen. Kortom, het Kasteelpark biedt voor  iedereen wat wil(d)s. Omdat zoveel mensen genieten van ons park, willen we onze titel als het Leukste uitje van Limburg graag prolongeren. Daar hebben we uw hulp bij nodig.

Hoe kunt u stemmen?
U kunt uw stem uitbrengen via de website www.landvananwb.nl of via de snelkoppeling op de Facebookpagina van het Kasteelpark. Stemmen is mogelijk van tot en met 2 januari 2016.

Alle stemmers maken kans op 5 musicalkaartjes die de ANWB beschikbaar stelt.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x