Kasteelpark Born Leukste uitje van Limburg 2015

DEN HAAG / BORN –  Op maandag 30 maart jl. werd Kasteelpark Born bij de ANWB in Den Haag uitgeroepen tot 'Leukste Uitje van Limburg 2015'.

Voor het vijfde jaar organiseerde het Land van ANWB de verkiezing voor het Leukste uitje van Limburg. In 2014 werd het kasteelpark voor de eerste keer genomineerd en eindigde gelijk in de top 3 van Limburg. Dit jaar werd Kasteelpark Born opnieuw genomineerd en werd uitgenodigd om de feestelijk bijeenkomst op het hoofdkantoor van de ANWB bij te wonen.

Alle genomineerden van de provincie-uitjes en de landelijke uitjes waren uitgenodigd om er een feestelijk middag van te maken. Deze middag werd gepresenteerd door de Limburgse Stella Gommans, bekend van tv. Via een beeldscherm werden per provincie de 10 genomineerden gepresenteerd aan het publiek. Er werd gestart met Groningen en geëindigd met Limburg. 

Na de presentatie van de 10 genomineerden kwamen de 3 hoogst genoteerden in beeld. Samen met Nationaal Park de Maasduinen en De Miljoenenlijn (de winnaar van vorig jaar) kwam Kasteelpark Born in beeld. Groot was de vreugde toen Kasteelpark Born als winnaar uit de gouden envelop kwam!

Uit het juryrapport bleek dat de leden van de ANWB erg te spreken zijn over de prijs, kwaliteit en sfeer van het Kasteelpark. 

Ook in 2015 hoopt men u weer als bezoeker van het Kasteelpark te mogen begroeten.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x