Limburgse politieke verplantdag

SITTARD – Op 4 februari steken politici de handen uit de mouwen voor meer bomen op voormalig landgoed Watersley in Sittard.

De zorgen voor de natuur en de landbouw zijn zeer actueel. De biodiversiteitscrisis is net zo urgent als de klimaatcrisis. Het is daarom belangrijk dat we werken aan méér natuur en méér bomen. Meer Bomen Nu oogst in de winter bomen die anders dood gaan (ze staan op de verkeerde plek) of afgemaaid worden en brengen die naar plekken waren boeren, bedrijven of burgers graag bomen willen planten. Sinds 2020 zijn er al meer dan een miljoen bomen en struiken verplant. Iedereen is uitgenodigd aan te haken.

Op 4 februari steken de leden van Water Natuurlijk Limburg en de Christenunie de handen uit de mouwen op de Politieke Verplantdag. Ook zijn een aantal maatschappelijke partijen zoals de voedselbosbrigade en Stichting de Rollem aangehaakt. Op deze dag verplanten politici en vertegenwoordigers kansarme bomen voor een tweede kans voor klimaat en biodiversiteit. Niet praten maar doen!

Wat: Politieke Verplantdag – steek met politici de handen uit de mouwen
Waar: Watersley 31, 6132 KA Sittard
Wanneer: 04-02-23 van 10.00 tot 15.00

Kom jij ook in actie voor klimaat en biodiversiteit? Meld je hier aan.

Wilt u zich nog als partij of groep aanmelden? Mail dan limburg@meerbomen.nu

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!