Limburgse winnaar bij liedjeswedstrijd Kinderen voor Kinderen

NUTH – Veerle Masius uit Nuth heeft één van de 12 winnende liedjes geschreven voor de liedjeswedstrijd van Kinderen voor Kinderen. Haar zelfgeschreven liedje is door naar de volgende ronde en hiermee is de kans nog iets groter dat haar liedje in de Kinderen voor Kinderen musical ‘Waanzinnig gedroomd’ komt én op de 35ste cd van Kinderen voor Kinderen.

Muziek is echt haar ding. Veerle had dan ook genoeg inspiratie om een mooi liedje te schrijven over wat muziek voor haar betekent! Ze houdt van muziek en wil dit met iedereen delen. Haar droom om haar lied te delen komt nu uit! In een filmpje op de site van waanzinniggedroomd.nl roept ze iedereen op om op haar liedje te stemmen.

Vanaf maandag 10 maart tot en met zondag 23 maart kan iedereen op het liedje van Veerle Masius stemmen op www.waanzinniggedroomd.nl. Veerle hoopt natuurlijk op heel veel stemmen uit Limburg!

In de afgelopen weken hebben honderden kinderen in Nederland meegedaan met de liedjeswedstrijd van Kinderen voor Kinderen. De muziek is gecomponeerd door Tjeerd Oosterhuis van Kinderen voor Kinderen, de kinderen hebben de teksten geschreven. Uit de vele inzendingen zijn nu 12 winnende liedjes gekozen, waaronder dus het liedje van Veerle Masius. De tweeling Mylène en Rosanne (winnaars van het Junior Songfestival 2013) hebben de twaalf liedjes ingezongen. Deze zijn te beluisteren op de site waanzinniggedroomd.nl. In de komende twee weken kiezen het publiek en de jury (bestaande uit Tjeerd Oosterhuis, Roeland Fernhout, Maaike Ouboter en Mylene & Rosanne Waalewijn) de drie beste liedjes. Het uiteindelijke winnende liedje krijgt een belangrijke plek in de musical ‘Waanzinnig gedroomd’ en komt op de 35ste cd van Kinderen voor Kinderen.

De musical ‘Waanzinnig gedroomd’ gaat op 19 oktober 2014 in première in het DeLaMar theater in Amsterdam. De musical zal ook in de Limburgse theaters te zien zijn:

22 oktober 2014 in Venlo
23 oktober 2014 in Weert
14 januari 2015 in Venray
8 maart 2015 in Roermond
15 maart 2015 in Heerlen

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x