Nieuw concept “The Cave Experience” voor Gemeentegrot

VALKENBURG AAN DE GEUL – BV Limburg heeft een nieuw, spectaculair toeristisch concept ontwikkeld voor de gemeentegrot in Valkenburg. The Cave Experience vertelt op een unieke, toegankelijke wijze het verhaal over wat er met het landschap en de mens in de loop der tijden is gebeurd.

Deze culturele biografie kent verschillende verhaallijnen, variƫrend van de oerzee met het ontstaan van de mergelformaties tot aan blokbrekers, mergelarchitectuur en de aangebrachte graffiti. Dit concept is een gezamenlijke productie van Houben Media Techniek, Maurer United en BV Limburg. Deze partijen hebben al eerder spraakmakende producties neergezet aan de hand van de techniek videomapping. In The Cave Experience zullen met behulp van beamers en LED-verlichting animaties geprojecteerd in de Gemeentegrot, die de bezoekers met verwondering en humor verplaatsen in een totaal andere belevingswereld.

Begin juli neemt de gemeenteraad een besluit over het voorstel van BV Limburg, hou daarom de website in de gaten voor meer nieuws omtrent dit concept!

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!