Poppodium Volt gaat de boer op

SITTARD – Poppodium Volt opent in maart 2014 haar deuren. Tot zover niks nieuws.. Maar programmeren zonder poppodium is dat wél. Poppodium Volt presenteert haar tussentijds programma op diverse locaties door de stad!

Poppodium Volt
Sittard-Geleen is toe aan een volwaardig poppodium. Poppodium Volt gaat deze functie vanaf medio maart 2014 vervullen. Met een blik op de popcultuur in de breedste zin van het woord zal Poppodium Volt een welkome toevoeging zijn op het culturele aanbod dat de gemeente Sittard-Geleen rijk is. Maar voor het zover is zijn de voorbereidingen in volle gang om de regio kennis te laten maken met Poppodium Volt.

Tussentijds programma
Sittard-Geleen staat bekend om haar brede spectrum aan culturele en muzikale activiteiten. Denk aan St. Rosa Festival, DVERS, Popronde en de Nach van ’t Limburgs Leed. Poppodium Volt sluit hier naadloos op aan en zal dit dus ook de komende periode gaan doen. Buiten aansluiting zoeken bij bestaande activiteiten worden er ook eigen activiteiten georganiseerd op locatie. Het programma van augustus en september is alvast compleet en staat online. Zie www.poppodium-volt.nl/programma voor meer informatie. Het tussentijds programma loopt tot en met februari 2014.

Vrijwilligers

Vanaf maart 2014 wordt er wekelijks geprogrammeerd in het nieuwe poppodium. Het team van Poppodium Volt is voor de start in het voorjaar van 2014 dan ook al op zoek naar enthousiaste mensen die aan de slag willen bij Volt. Op dit moment is men op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor verschillende functies binnen het poppodium, maar ook al in de voorbereiding naar de opening.

Altijd al willen weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij een poppodium? Ben je net op kamers komen wonen in Sittard-Geleen en wil je nieuwe mensen ontmoeten? Of misschien vind je het leuk om gewoon veel met muziek bezig te zijn en alles wat daarbij komt kijken. Dan is vrijwilligerswerk bij Poppodium Volt misschien wel iets voor jou!”

Volop bereikbaar
De organisatie is tijdens de verbouwing bereikbaar en nodigt het popveld uit om mee te praten, te denken en te doen! Het tijdelijke kantoor van het poppodium is gelegen aan de Paardestraat 34 te Sittard. Iedereen is welkom met ideeën, vragen en tips. Online is het poppodium bereikbaar via: www.poppodium-volt.nl en natuurlijk ook te vinden via www.facebook.com/poppodiumvolt en www.twitter.com/poppodiumvolt

Poppodium Volt is hét poppodium van en voor de Westelijke Mijnstreek en een activiteit van de Stichting Meetings & Events, onderdeel van de PIW-groep. Poppodium Volt wordt ondersteund door de gemeente Sittard-Geleen.

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!