Poppodium Volt in Sittard lanceert RE:VOLT: een eigen nachtlabel

SITTARD – Poppodium VOLT in Sittard lanceert RE:VOLT! RE:VOLT is het eigen merk van VOLT voor alle producties die met elektronische muziek en dance in het algemeen te maken hebben. Hiermee wordt de nachtprogrammering uitgebouwd en krijgt dit een prominentere plek binnen de agenda van het poppodium in Sittard.

Dankzij de eigen huisstijl en separate promotiecampagnes kan de liefhebber van elektronische muziek in één oogopslag zien welke bijzondere dance-acts op het programma staan. Genres als drum & bass, disco, house, techno & organic house zijn inmiddels toegevoegd aan het danceprogramma van RE:VOLT.

Onder de eerste bevestigde namen zijn onder andere Kosheen (bekend van de hit ‘Hide U’) Dr. Lektroluv, Funkerman, Joost van Bellen, It All Started In The Nineties, Disco Tropicana en Yves Deruyter aangekondigd. Een speciale plek op het programma is voor het indoor festival Nachtstroom, waarvoor onder andere Efdemin is geboekt, bekend van de Berlijnse club Berghain. De liefhebbers van minimal techno, organic house en ambient kunnen hun hart ophalen in één van de drie areas die speciaal voor deze avond worden ingericht.

RE:VOLT wordt gelanceerd in het jaar dat poppodium VOLT zijn tienjarige bestaan viert. In de afgelopen jaren is het danceprogramma van het poppodium al steeds verder uitgebreid, waardoor het hoog tijd werd voor een eigen naam.

Over poppodium VOLT
Poppodium Volt is het poppodium voor de Westelijke Mijnstreek (Sittard-Geleen) en onderdeel van de overkoepelende cultuurinstelling De Domijnen. Dankzij een uitgebreid pop/rock-programma en oefenruimtes is poppodium VOLT dé thuishaven voor artiesten en muziekliefhebbers in Sittard-Geleen. Dankzij de uitbreiding met het RE:VOLT-programma weet ook de danceliefhebber deze locatie aan de Odasingel in Sittard steeds beter te vinden.

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!