Radio 4 live-uitzending met optredens vanuit Centre Céramique

MAASTRICHT – Woensdag 26 november komt Radio 4 Klassiek in de Stad de hele dag rechtstreeks uit Maastricht. De publieke klassieke zender strijkt neer in het Centre Céramique . Luisteraars en bezoekers maken kennis met de diverse muzikale en culturele tradities die de stad in het zuiden rijk is. De presentatoren van NPO Radio 4 ontvangen gasten uit de regio en musici treden op. Een verslaggever gaat tevens in de stad op zoek naar het geluid van Maastricht.

Luisteraars horen van 7.00 uur tot 17.00 uur de live uitzending van Radio 4 Klassiek in de Stad. Maastrichtse prominenten komen langs en musici die een band hebben met de stad treden op. Vanaf 9.00 uur is publiek welkom om de radio-uitzending in Maastricht gratis bij te wonen en de NPO Radio 4-presentatoren te ontmoeten. De presentatie is in handen van Margriet Vroomans (7.00-9.00 uur), Hans Smit (9.00-11.00 uur), Hans van den Boom (11.00-13.00 uur), Edwin Rutten (13.00-15.00 uur) en Hans Haffmans (15.00-17.00 uur).

NPO Radio 4 presenteert een verrassend programma met een regionaal tintje. In de ochtend schuift de burgemeester van Maastricht Onno Hoes bij presentatrice Margriet Vroomans aan. In het Centre Céramique treden musici op, maar ook op verschillende locaties in de stad klinken intieme verrassingsconcerten. Klassieke muziek is er o.a. van jong talent van het Conservatorium, musici van de philharmonie zuidnederland, zangers van Opera Zuid, Harmonie St. Petrus en Paulus en het Amati Ensemble. Ook de muziek van bekende Maastrichtenaar André Rieu zal niet ontbreken. De uitzending eindigt om 17.00 uur met een feestelijk optreden door Saxofoonkwartet A’Meuse.

Op nporadio4.nl is Radio 4 Klassiek in de Stad via webcast te zien.
www.nporadio4.nl

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x