Recordaantal bezoekers op InterClassics Maastricht

MAASTRICHT – InterClassics Maastricht heeft met 29.660 bezoekers een nieuw record bereikt. Dit is maar liefst 11,5% meer dan vorig jaar. Voor de 23ste keer organiseerde MECC Maastricht dit weekend de beurs die inmiddels haar plek heeft tussen de grote internationale oldtimerevenementen zoals Essen, Parijs, Padova en Stuttgart. Kopers, liefhebbers en dagjesmensen reisden uit binnen- en buitenland naar Maastricht om de collectie klassieke wagens, onderdelen en automobilia te bekijken.

Directeur InterClassics Erik Panis is trots op het resultaat: “Wij proberen ieder jaar te vernieuwen en de kwaliteit van de beurs te verbeteren. Zowel de deelnemers als de bezoekers hebben hun waardering hiervoor uitgesproken en ook de cijfers tonen nu aan dat het een groot succes was. Dat geeft weer energie en inspiratie voor komend jaar.”

Het succes van InterClassics
Niet alleen het publiek wist in groten getale de weg naar MECC Maastricht weer te vinden. InterClassics Maastricht, dat een beursoppervlakte heeft van 35.000 m2, was 3 maanden voor aanvang al uitverkocht voor exposanten. Vele auto’s wisselden de afgelopen dagen bovendien van eigenaar, een andere belangrijke voorwaarde voor het succes van de klassieke autohandel beurs.

InterClassics Maastricht 2017, met als hoofdthema het 70-jarig jubileum van Ferrari, vindt plaats van donderdag 12 t/m zondag 15 januari 2017 in MECC Maastricht. Kijk voor meer informatie over InterClassics Maastricht op www.interclassicsmaastricht.nl.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x