Schrijfwedstrijd Weert

WEERT – Beleeft u veel plezier aan schrijven, taal en verhalen?
Doe dan mee met de Schrijfwedstrijd Weert. Zend uw korte verhaal in – of twee verhalen – van 750 tot 2000 woorden in totaal. De enige eis die eraan wordt gesteld is dat het ‘spannend’ moet zijn. De inzending moet uiterlijk 15 mei in bezit zijn van uitgeverij Bullseye Publishing. Zondagmiddag 26 juni om 14.00 uur is de bekendmaking en prijsuitreiking bij Bibliocenter Weert. Inzenders maken kans op publicatie.

Hoe de amateur-schrijvers de spanning in hun verhaal verwerken, dat is natuurlijk de eigen keuze. Inspiratie kun je overal opdoen én door het werk van de cursisten van RICK die speciaal voor deze gelegenheid schilderijen hebben gemaakt met het thema ‘spanning’. Op de website van uitgeverij Bullseye www.bullseyshop.nl zijn deze schilderijen te zien. Hier meldt u zich ook aan voor deelname. Kosten bedragen 10 euro per inschrijver. Het verhaal zelf stuurt u per e-mail naar wedstrijd@bullseyepublishing.nl onder vermelding van “Mijn inzending schrijfwedstrijd 2016”.

Tien geselecteerde verhalen in een boek
De jury bestaat uit Tineke Prins, dramadocent Rick, Bas Rompa, auteur en Rob van de Meulenhof, uitgeverij Bullseye. Zij selecteert uit alle inzendingen tien verhalen voor opname in een boek, dat wordt uitgegeven door Bullseye Publishing. De tien winnaars ontvangen dit boek gratis tijdens de prijsuitreiking. De uiteindelijke winnaar krijgt een unieke uitgave met eigen werk.
De organisatie van de schrijfwedstrijd is in handen van Rick, Bibliocenter en Bullseye Publishing in Weert.

Kijk op www.bibliocenter.nl of www.ricknet.nl of www.bullseyshop.nl voor de voorwaarden van de schrijfwedstrijd Weert.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x