Hudson’s Bay-winkel in Maastricht

TORONTO / AMSTERDAM / MAASTRICHT – Hudson’s Bay Company (“HBC” of “de onderneming”) heeft nieuwe huurovereenkomsten voor drie locaties in Nederland getekend, dit in aanvulling op de eerder aangekondigde dertien locaties. Daaronder een vestiging in Maastricht aan de Grote Staat 5.

Het door IEFC Berlage gehouden gebouw ligt in het hart van het A1-winkelgebied in Maastricht met een entree aan de Grote Staat. Het gebouw zal worden gerenoveerd, en in de nieuwe situatie zal de 13.500 m2 Hudson’s Bay-winkel het gehele pand beslaan. Maastricht is een erg populaire winkelstad voor Nederlanders. De verbouwing start 1 februari.

Hudson’s Bay Company is een van de snelst groeiende warenhuisketens in de wereld. Het succes is gebaseerd op een formule die een combinatie biedt van sturen op de prestaties van kwalitatief hoogwaardige vestigingen, een all-channel aanbod van fysiek en online, het realiseren van de waarde van vastgoedbezit en groei door acquisities. HBC, opgericht in 1670, is de oudste onderneming in Noord-Amerika.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!