Dag van het Kasteel op zoek naar 10 Kasteelfluencers

kasteelfluencer

LANDGRAAF – Stichting Dag van het Kasteel is op zoek naar 10 Kasteelfluencers (11-18 jaar) die een jaar lang content willen maken bij en over kastelen. Het is een actief, gratis leertraject waarin jong talent wordt uitgedaagd om creatieve ideeën te vertalen naar verrassende content. Met behulp van trainingen, coaching en door simpelweg te maken, worden zij klaargestoomd tot Kasteelfluencer. Ervaring met filmen, monteren of regisseren is niet vereist. Ideeën, enthousiasme en liefde voor geschiedenis wel! 

Startschot campagne
De bekende influencer Faye Feller, actief op Instagram en TikTok, ondersteunt de campagne met een social media video om de zoektocht te starten. “Met deze zoektocht willen we jongeren tussen de 11 en 18 jaar de kans geven om hun creatieve talent te laten zien en ons cultureel erfgoed op een eigentijdse manier te presenteren,” zegt Gemma Boon, programmamanager van Stichting Dag van het Kasteel. ”In de video’s die Faye deelt op haar kanalen spelen geschiedenis en erfgoed een grote rol. Deze content sluit goed aan bij onze doelgroep. Een betere ambassadeur voor onze campagne kunnen we ons niet wensen.”

Kevin (14 jaar), Kasteelfluencer 2023/2024: ”Kasteel Groeneveld in Baarn was mijn favoriete locatie om te bezoeken tijdens één van de Kasteelfluencer-workshops vanwege de mooie kasteeltuin en het gaf me het “echte” kasteel gevoel. De workshop ‘Storytelling’ gaf me de kans om de verhalen van het kasteel te vertalen naar mijn video’s, wat voor mij heel leerzaam was.”
Lees hier meer over de Kasteelfluencers van vorig jaar.

Aanmelden
Dus ben of ken jij iemand die tussen de 11 en 18 jaar is, die actief is op een social media kanaal en het leuk vindt om te posten over een bezoek aan kastelen en buitenplaatsen? Dan is dit je kans! Je kunt tot en met 10 juli een video, blog of podcast over of bij een kasteel, buitenplaats, landgoed of paleis insturen via onze website. Na 10 juli gaan we alle inzendingen bekijken en hoor jij of je bent uitgekozen.

Dit win je!
Als je wordt uitgekozen als één van onze Kasteelfluencers win je een meet & greet met de bekende influencer Faye Feller en een budget van €500,- . Ook krijg je coaching en training om een nog betere content creator te worden en krijg je toegang tot de mooiste kastelen van Nederland. Daarnaast ga je een jaar lang content maken voor, over en met Nederlandse kastelen en buitenplaatsen om dit prachtige erfgoed op de kaart te zetten. En tijdens Dag van het Kasteel 2025 ben je de special guest op één van de kasteellocaties!

Meld je hier aan.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x