Volt en Pitboel Theater bundelen krachten voor jazz in Sittard

Pitboel en Volt

SITTARD – Poppodium Volt en Pitboel Theater hebben de handen ineengeslagen om de jazzscene in Sittard naar een hoger niveau te tillen. Vanaf 1 juli gaat Poppodium Volt het Pitboel Theater ondersteunen in hun missie om de beste jazz-acts naar Sittard te halen.

Jazz in Sittard: Een bewezen succes
Pitboel Theater is al enkele jaren de drijvende kracht achter Jazz in Sittard, waar top jazz-musici elkaar ontmoeten om op elke 2e maandag van de maand een jazzconcert te presenteren. Met de samenwerking met Poppodium Volt wordt deze traditie verder versterkt. Poppodium Volt draagt financieel bij en neemt de ticketverkoop voor de shows op zich, terwijl Pitboel Theater in samenwerking met Bart Oostindie de hoogwaardige programmering blijft verzorgen.

Mooi vooruitblik
Met deze samenwerking zetten beide organisaties een belangrijke stap in de verdere ontwikkeling van de culturele sector in Sittard Geleen. Jazzliefhebbers kunnen zich verheugen op een reeks unieke en onvergetelijke concerten, die dankzij deze samenwerking nog toegankelijker en aantrekkelijker worden.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x