Jan Smeets Fonds opent aanvraagformulieren voor financiële bijdrage

Jan Smeets Fonds

GELEEN – Het Jan Smeets Fonds, opgericht ter ere van de iconische Nederlandse muziekpromotor Jan Smeets, kondigt met trots aan dat vanaf 8 juli 2024 de nieuwe ronde voor subsidieaanvragen geopend is. Het fonds is bedoeld om de Limburgse popsector te ondersteunen en stimuleren.

Financiële aanvragen

Vanaf maandag 8 juli kunnen muzikanten, muziekcollectieven, poppodia en festivals actief in de Limburgse popsector  projectvoorstellen indienen voor financiële ondersteuning door het Jan Smeets Fonds. Aanvragers worden aangemoedigd om creatieve en innovatieve projecten te presenteren die bijdragen aan de ontwikkeling van de Limburgse popsector. Het aanvraagproces is eenvoudig en toegankelijk via de officiële website van het fonds: www.jansmeetsfonds.nl.

Doelstellingen van het fonds

Het Jan Smeets Fonds heeft als doel om:

  • Muziekontwikkeling: Het bevorderen van muzikale initiatieven en projecten die de artistieke diversiteit en creativiteit in de regio versterken.
  • Ondersteuning van artiesten: Financiële steun bieden aan opkomende en gevestigde artiesten die hun werk verder willen ontwikkelen en presenteren.
  • Projecten op het gebied van popmuziekeducatie en talentontwikkeling: Projecten ondersteunen die educatie en bewustwording rondom muziek en popcultuur stimuleren.

Aanvraagcriteria

Projecten die in aanmerking willen komen voor subsidie moeten voldoen aan bepaalde criteria, waaronder:

  • Relevantie: Het project moet een duidelijke link hebben met muziek en een positieve impact hebben op de gemeenschap.
  • Innovatie: Voorstellen worden beoordeeld op hun originaliteit en creativiteit.
  • Uitvoerbaarheid: Het project moet realistisch en haalbaar zijn binnen de gestelde termijn en budget.

Procedure

Geïnteresseerden kunnen hun aanvraag indienen via een online formulier op de website van het fonds. Het formulier vraagt om een beschrijving van het project, een overzicht van de begroting en informatie over de betrokken partijen. Per regeling verschilt de deadline. Na de sluiting van de aanvraagperiode zal een deskundige commissie de inzendingen beoordelen en de geselecteerde projecten bekendmaken.

Meer informatie

Voor meer informatie over de aanvraagprocedure, criteria en deadlines, bezoek de officiële website van het Jan Smeets Fonds: www.jansmeetsfonds.nl. Voor specifieke vragen kunnen geïnteresseerden ook contact opnemen met het fonds via info@jansmeetsfonds.nl.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x