Online radiostation TrapLab Radio trekt de provincie in

TrapLab Radio

VENLO / HEERLEN – TrapLab Radio, het online radiostation voor elektronische muziek van Poppodium Grenswerk, gaat de provincie in. In samenwerking met Nieuwe Nor brengt TrapLab Radio vier live-uitzendingen naar Heerlen. De kick-off vindt plaats op 20 september, gevolgd door uitzendingen op 11 oktober, 22 november en 20 december.

Nieuwe Nor, gelegen in het hart van Heerlen, staat bekend om haar diverse en innovatieve programmering. Het podium is een culturele hotspot in de regio Parkstad en speelt een cruciale rol in de bevordering van pop en dance cultuur in Zuid-Limburg. Met deze samenwerking zetten TrapLab Radio, Grenswerk en Nieuwe Nor haar ambities van het ondersteunen van lokaal en regionaal talent voort.

De missie van TrapLab sluit perfect aan bij de ambities die wij als Nieuwe Nor nastreven en we kijken er naar uit om nog meer regionaal (dj) talent een platform te bieden.”
– Brent Bemelen, Nieuwe Nor

Over TrapLab Radio:

TrapLab Radio is een online radiostation dat zich richt op elektronische muziek. Onlangs is TrapLab uitgebreid met extra uitzendingen die (oldskool) hiphop, soul en meer aanverwante genres omvatten. De studio van TrapLab Radio is gevestigd in Poppodium Grenswerk in Venlo. Hoewel de focus oorspronkelijk op de regio Venlo lag, heeft TrapLab Radio de ambitie om de electronische muziek- en kunstscene in de hele provincie Limburg en daarbuiten te versterken.

TrapLab Radio zendt live uit via een livestream www.traplabradio.nl en alle uitzendingen zijn terug te luisteren op SoundCloud. Daarnaast is TrapLab Radio actief op diverse festivals (zoals onlangs Op Dreef en binnenkort Zomerparkfeest) waar ze beginnende artiesten een podium bieden. Het doel is om zoveel mogelijk regionaal talent een platform te geven en gedragen te worden door de gehele provincie.

“Veel artiesten uit Zuid-Limburg weten TrapLab Radio inmiddels te vinden en door deze stap willen we ons radiostation voor nog meer artiesten uit deze regio en de hele provincie toegankelijk maken. Wij kijken erg uit naar deze samenwerking”
– Jelle van Marcke en Lieke Lenders, TrapLab Radio

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
guest

0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
De meest complete toeristische en recreatieve website van Limburg en de euregio!
0
Laat een reactie achter of start een discussie!x